Mannen van harte welkom bij Amazing

  Zonder foto

Holten - De leden van popkoor Amazing in Holten kunnen niet zonder het samen zingen. Sinds de coronapandemie kwam daar helaas weinig van, wel heeft het popkoor in juni met elkaar buiten in een tuin gezongen. Dat was wel prettig maar niet alle leden durfden er toen bij te zijn .

Sinds kort zijn ze weer in aparte stemgroepen aan het repeteren in de bekende repetitieruimte, met veel ventilatie en andere maatregelen om het virus niet te verspreiden. De leden die op zo’n avond niet meezingen kunnen alles vanuit huis via youtube volgen.

Het is heel anders of je nu thuis in de badkamer meegalmt met een lekker liedje dan als je met elkaar een mooi lied ten gehore weet te brengen. Dat laatste geeft een kick en een saamhorigheidsgevoel, dat vinden de leden van Amazing erg belangrijk. De sfeer is altijd lekker ontspannen en er wordt geregeld veel gelachen.

Binnenkort hoopt men met zoveel mogelijk leden in een andere grotere ruimte te zingen .

Mannenstemmen en vooral bassen zijn heel erg welkom. Zij worden met open armen ontvangen. Lage altstemmen trouwens ook.

En wie weet zijn er misschien mannen die al bij een ander koor zingen en die een tweede koor erbij zouden willen. Er zijn enkele leden van Amazing die ook in meerdere koren zingen.

Kijk op de website als je wat meer wilt weten: www.amazing-holten.nl. En heb je zin om eens een repetitie bij te wonen, mail dan naar: bestuur@amazing-holten.nl dan krijg je vanzelf bericht terug en als men weet wanneer je kunt komen zal er extra muziek voor je klaarliggen.

Meer berichten