Kim Polhoud: "Een behandeling is voor mij pas geslaagd wanneer ik mijn cliënten tevreden en gelukkig de salon zie verlaten." (Eigen foto)
Kim Polhoud: "Een behandeling is voor mij pas geslaagd wanneer ik mijn cliënten tevreden en gelukkig de salon zie verlaten." (Eigen foto) (Foto: Kim Polhoud)

Bij Studio Divine Rijssen kun je persoonlijke aandacht verwachten

  Zakelijk

De van oorsprong Rijssense Kim Polhoud is een gediplomeerd allround pigmentatiespecialiste heeft een locatie van haar bedrijf Studio Divine geopend in Rijssen. "Enige tijd geleden ben ik begonnen met mijn onderneming in Olst", vertelt Kim, die inmiddels al elf jaar in Deventer woont. "Maar je plaats van herkomst vergeet je niet zomaar en daarom leek het mij geweldig om hier de tweede locatie te vestigen."

RIJSSEN - "Pigmenteren is een grote passie van mij. Pigmenteren is het inbrengen van de juiste pigmenten in de huid door middel van een steriele naald met als voorbeeld permanente make-up. Helaas komt het regelmatig voor dat permanente make-up foutief wordt aangebracht. Veel dames hebben hierdoor er ook angst voor omdat ze verkleuringen of verkeerde vormen bij andere dames terugzien. Wanneer permanente make-up correct wordt aangebracht met de juiste techniek, vormen en producten kun je er een geweldig natuurlijk resultaat mee behalen wat zorgt voor meer expressie in het gezicht. Er zijn zoveel mogelijkheden rondom permanente make-up, zo kun je naast de wenkbrauwen ook de eyeliner en de lippen op verschillende manieren laten pigmenteren.

Vaak wordt er net gepigmenteerd werk geplaatst op social media, maar na het helingsproces ziet het werk er heel anders uit dan verwacht. Om jezelf meer kennis te geven van dit specialisme is de vraag naar een specialist om geheeld werk te mogen zien en daarbij de inhoud van pigmenten die worden gebruikt heel belangrijk. Er is tegenwoordig zoveel aanbod voor permanente make-up met daarbij speciale acties dat het moeilijk kan zijn een juiste keuze te maken. Vergeet een ding niet: het is jouw gezicht en kwaliteit loont. Wat je van mij kunt verwachten is persoonlijke aandacht, volledige kennis en ervaring omtrent het pigmenteren. Ik werk met een schitterend merk en besteed veel aandacht aan veiligheid, intense research en ondersteuning. De pigmenten die ik gebruik zijn vrij van ijzeroxide. Gelijke symmetrie en de juiste kleurbepaling in combinatie met een bijpassende techniek zorgen voor een prachtig eindresultaat. Ook kunnen mensen hier terecht voor behandlingen als lashlifting, browshaping, verf- en hennabehandelingen. Een behandeling is voor mij pas geslaagd wanneer ik mijn cliënten tevreden en gelukkig de salon zie verlaten."

De onderneming is gevestigd bij Huid en Haar totaal in Rijssen. Contact opnemen kan via info@studiodivine.nl of 06-38 76 76 06.

Neem ook eens kijkje op de website

Meer berichten