Na ruim 25 jaar te hebben gewerkt bij Otje van Potje heeft Henrico ter Harmsel vorig jaar de meubelwinkel overgenomen van Arend ter Steege.
Na ruim 25 jaar te hebben gewerkt bij Otje van Potje heeft Henrico ter Harmsel vorig jaar de meubelwinkel overgenomen van Arend ter Steege. (Foto: )

Otje van Potje: vertrouwd verrassend

  Zakelijk

door de redactie

Otje van Potje heeft sinds 1 oktober vorig jaar een nieuwe eigenaar. Na ruim 25 jaar te hebben gewerkt bij Otje van Potje heeft Henrico ter Harmsel vorig jaar de meubelwinkel overgenomen van Arend ter Steege.

RIJSSEN - "Nadat Arend een aantal jaren geleden te kennen had gegeven om het toch wel eens een keer wat rustiger aan te willen doen, heb ik aangegeven dat ik de winkel wel wilde overnemen. Omdat bijna alle medewerkers al tussen de 15 en 30 jaar bij 'Otje' werken, was ik verzekerd van een superteam dat alles voor een ander over heeft en erg gemotiveerd is. Wel was het spannend hoe zij zouden reageren op deze verandering, maar iedereen vond het super voor mij", aldus Henrico.

'Verandering?'
Op de vraag of er veel gaat veranderen in de winkel is het antwoord duidelijk: "Wij gaan de eerste tijd niet veel veranderen, anders heb ik het de laatste 10 jaar als filiaalleider niet goed gedaan, maar natuurlijk verandert de winkel eigenlijk elke maand, doordat er steeds nieuwe collecties binnenkomen. Al ruim 20 jaar zij wij dealer van FEELINGS, inspirerende woonideeën in diverse stijlen. Veel verschillende banken die je zelf kunt samenstellen met keuze uit enorm veel stoffen. Ook zijn wij sinds 2014 Premium dealer van URBANSOFA, heerlijke landelijke banken die in diverse opstellingen samengesteld kunnen worden. Ook het HAPPY@HOME concept is een aantal jaren geleden toegevoegd aan de collectie. Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl. De accessoires op deze afdeling zijn allemaal van CocoMaison, ook is er een complete shop-in-shop van CocoMaison."

'Heb je lef?'
Ter Harmsel vervolgt vol enthousiasme: "Onlangs is de collectie nog uitgebreid met het dealerschap van Label51, met de producten van dit merk kun je een eigen identiteit in je interieur aanbrengen. Heb je lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Hou je van warmte? Dan kies je voor natuurlijke tinten en materialen. Ben je stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels."

Omdat de overname nu een jaar geleden is en dit niet onopgemerkt moet blijven, is er naast de folderacties een extra feestactie van maandag 30 september tot en met zaterdag 19 oktober. Bij het plaatsen van een order vanaf 500 euro ontvangt de koper een cadeaubon te besteden aan woonaccessoires ter waarde van 25 procent van het aankoopbedrag.

Op alle aankopen onder de 500 euro ontvangt men een korting van 10 procent.

'Kom eens langs!'
"Kom eens langs om de nieuwe collecties te bewonderen!", besluit Ter Harmsel. Kijk voor meer informatie op de website

Meer berichten