Gert-Jan Kwintenberg en Trudy Meijerink werden vrijdag 20 september in het zonnetje gezet, omdat ze 25 jaar bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen werken.
Gert-Jan Kwintenberg en Trudy Meijerink werden vrijdag 20 september in het zonnetje gezet, omdat ze 25 jaar bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen werken. (Foto: PR)

Gert-Jan en Trudy werken kwart eeuw bij Ter Steege

  Zakelijk

Rijssen - Gert-Jan Kwintenberg en Trudy Meijerink werden vrijdag 20 september in het zonnetje gezet, omdat ze 25 jaar bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen werken. Dit jubileum werd gevierd met familie, vrienden en collega's bij Restaurant 't Brodshoes

Trudy Meijerink is 25 jaar geleden gestart als telefoniste, maar door de jaren heen is ze steeds meer het secretaressewerk gaan doen. Op dit moment is ze management-assistente. Daarbij is ze de drijvende kracht achter de certificering van ISO, VCA, MVO en FSC. Ook is ze al jaren bestuurslid van de personeelsvereniging van Ter Steege.

Gert-Jan Kwintenberg startte zijn loopbaan bij Ter Steege als timmerman en is binnen het bedrijf doorgegroeid tot projectleider. In z'n huidige functie is hij eindverantwoordelijk voor het realiseren van diverse grote woningbouw- en utiliteitsprojecten. Recent nog 74 appartementen in Hoofddorp en ook de realisatie van Albert Heijn en Spoorburght in Rijssen zijn aansprekende projecten op zijn CV. Naast zijn werk als projectleider is hij ook de personeelsfunctionaris voor de bouwplaatsmedewerkers.

Naast de gebruikelijke felicitaties en speeches ontvingen de jubilarissen een cadeau van de directie en van hun collega's.

Meer berichten