Jansen Fysiozorg bestaat uit een hechte groep gedreven fysiotherapeuten, die niet alleen fysiotherapie aanbieden.
Jansen Fysiozorg bestaat uit een hechte groep gedreven fysiotherapeuten, die niet alleen fysiotherapie aanbieden. (Foto: PR)

Doe een wens tijdens jubileum Jansen Fysiozorg

  Zakelijk

Rijssen - Jansen Fysiozorg is op 17 september twintig jaar gevestigd aan de Roelf Bosmastraat 39b in Rijssen. Om stil te staan bij deze mijlpaal, organiseert Jansen Fysiozorg in deze week allerlei activiteiten voor medewerkers, patiënten, sporters en overige belangstellenden.

Henk Jansen vertelt over de geschiedenis van de praktijk: "In 1981 ben ik gestart met fysiotherapie, destijds nog naast mijn toenmalige huis aan de Pastoor Petersstraat 35. Later heb ik een maatschap gevormd met mijn twee medewerkers, Karel van der Waarde en Judith Groot Koerkamp. De fysiotherapie was toen flink aan het veranderen. Zo werkten we 'vroeger' met veel warmteapparatuur, zoals ultrakortegolf- en paraffinebehandelingen om spierklachten te behandelen. Deze behandelingen werden steeds minder toegepast en het accent kwam veel meer te liggen op zelfredzaamheid van de patiënt. Dat heeft geleid tot de beslissing om te gaan bouwen aan de Roelf Bosmastraat. Een pand dat in 1999 werd geopend met een grote oefenzaal én een oefenkelder."

Karel moest vanwege ziekte zijn werkzaamheden stoppen en toen traden Bas Woesthuis en Tom Karperien toe tot de maatschap. Vervolgens is de praktijk uitgegroeid tot een hechte groep gedreven fysiotherapeuten en bieden zij niet alleen fysiotherapie, maar allerlei programma's voor verschillende patiëntengroepen, sporters en bedrijven.

Henk Jansen over het jubileumprogramma: "Volgende week is het alweer twintig jaar geleden dat wij dit pand openden. Om deze mijlpaal te vieren, zijn we gaan brainstormen over leuke activiteiten. Zo kun je deze week meedoen aan open physiosportlessen, een open les bootcamp en een open les AquaFysio in de Koerbelt. Ook zetten we een laagdrempelige groepswandeling uit van 5 kilometer. Deze activiteiten zijn gratis toegankelijk voor onze huidige patiënten en sporters, maar natuurlijk ook voor andere belangstellenden. Naast dit activiteitenprogramma hebben we een aantrekkelijke kortingsactie voor nieuwe sporters en bieden we tijdens de jubileumweek fruit aan op de praktijk. Maar ook ons personeel zetten we deze dag graag in het zonnetje, zij worden getrakteerd op een gezellige lunch."

Als klap op de vuurpijl organiseert Jansen Fysiozorg een wensactie. Henk Jansen: "Omdat wij iedereen willen bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen twintig jaar willen wij graag iets terugdoen. Wij stellen daarom een budget van 350 euro ter beschikking om wensen in vervulling te laten gaan. Heeft u een zorg- en/of sportgerelateerde wens? Schroom niet en laat het ons weten, misschien gaat uw wens in vervulling!"

Meer informatie over deelname aan het activiteitenprogramma en de wensactie vindt u op de website. Bellen kan natuurlijk ook: tel. 0548- 517956

www.fysiozorg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden