Twente PC maakt het verschil op het gebied van klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. (Eigen foto)
Twente PC maakt het verschil op het gebied van klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. (Eigen foto) (Foto: Twente PC)

Twente PC viert vijfjarig bestaan met speciale aanbiedingen

  Zakelijk

Twente PC opende op 30 augustus 2014 voor het eerst de deuren van de winkel aan de Oranjestraat in Rijssen. Drie jonge ondernemende studenten begonnen naast hun opleiding enthousiast met de opbouw van een ICT-onderneming. Nu, vijf jaar later, is Twente PC een begrip in Rijssen en omstreken. Een mooi moment om terug te blikken.

RIJSSEN - Twente PC is oorspronkelijk opgericht door drie studenten. In eerste instantie was de winkel in het centrum van Rijssen alleen open op de donderdagavond en zaterdag. Op deze manier was het voor de jonge ondernemers mogelijk om aan te voelen of er behoefte was aan een dergelijke onderneming in Rijssen. Op antwoord hoefde men niet lang te wachten, want het klantenbestand groeide snel.

Verschil maken
Van opschoonbeurten voor de laptop tot nieuw-verkoop van zelf-samengestelde-computers, alles kwam voorbij. Twente PC wist het verschil te maken op het gebied van klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Een mooie bekroning was het winnen van de prestigieuze prijs Beste ICT servicebedrijf van Overijssel.

Zakelijke klanten
Door het aantrekken van personeel konden al gauw de openingstijden uitgebreid worden naar enkele dagen. Hierdoor konden ook zakelijke klanten bediend gaan worden. Niet veel later zijn de openingstijden verruimd tot een volledige week, van maandag tot en met zaterdag. Vijf jaar na opening, is het streven onveranderd: goede service en klantvriendelijkheid. Van zowel de digibeet tot de veeleisende zakelijke klant, iedereen is welkom.

Speciale aanbiedingen
Tot en met zaterdag 31 augustus wordt dit gevierd met speciale aanbiedingen. Neem daarvoor een kijkje op de website

Meer berichten