In verband met de verhuizing begin mei houdt EP: Enter uitverkoop en zijn er verschillende acties.
In verband met de verhuizing begin mei houdt EP: Enter uitverkoop en zijn er verschillende acties. (Foto: EP: Enter)

EP: Enter verhuist naar Dorpsstraat

  Zakelijk

Al bijna dertig jaar zit EP: Enter op de vertrouwde plek aan de Oude Deldenseweg. Vanaf mei is dat anders: dan is de elektronica- en witgoedspecialist te vinden aan de Dorpsstraat. "Dit is een hele mooie locatie", vertelt Pascal Rutjes. "We zitten dan meer in het zicht, een echte A-locatie dus."

ENTER – Qua winkeloppervlakte is het vergelijkbaar met het pand aan de Oude Deldenseweg. De verhuizing betekent ook een gloednieuw interieur. "Daaraan wordt nu hard gewerkt. Het plafond en de vloerbedekking zitten er inmiddels in. De verhuizing begin meikan dus vrij snel: de meubels naar binnen en we kunnen aan de slag." In verband met de verhuizing houdt EP: Enter uitverkoop en zijn er verschillende acties.

"Service en klantgerichtheid vinden wij het belangrijkste", aldus Rutjes. "De gloednieuwe winkel volgens het concept van EP bevat straks onder meer weer de nieuwste OLED tv's, soundbars, wasmachines, koelkasten, tablets en inbouwkeukenapparatuur." Artikelen zijn ook via internet te bestellen en worden de volgende dag geleverd. Daarnaast hebben we straks iets nieuws: op de nieuwe locatie gaan we specialiseren in koffie. Er komen volautomaten en een koffiemeubel. We gaan ook inbouwkoffiemachines leveren en natuurlijk installeren."

Kijk voor meer informatie en producten op de website.

Meer berichten