Het nieuwe pand is volledig ontworpen volgens de filosofie van het bedrijf: open en transparant.  Eigen foto. 
Het nieuwe pand is volledig ontworpen volgens de filosofie van het bedrijf: open en transparant.  Eigen foto.  (Foto: Hofman Animal Care)

Hofman Animal Care is verhuisd: 'Nieuwe locatie sluit aan bij ambities'

  Zakelijk

Hofman Animal Care is sinds midden februari gevestigd aan de Leemkoele 2 op bedrijventerrein De Elsmoat in Enter. "Deze nieuwe locatie sluit naadloos aan bij onze ambities en biedt voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling", aldus directeur Arjan Hofman.

ENTER - Het familiebedrijf timmert al meer dan 32 jaar succesvol aan de weg en maakt een gestage groei door. Vanwege het hoogwaardige karakter en de centrale ligging van bedrijventerrein De Elsmoat, is gekozen voor dit nieuwe pand, dat volledig is ontworpen volgens de filosofie van het bedrijf: open en transparant. Relaties kennen Hofman Animal Care als een betrouwbare producent en groothandel van een breed assortiment aan dierbenodigdheden, waaronder voedingssupplementen, verzorgingsproducten en speeltjes van bekende A-merken. De meer dan 7.000 producten zijn veelal uit voorraad leverbaar en worden naar meer dan 40 landen geëxporteerd.

Onderscheidend
"Dagelijks zijn twintig vertegenwoordigers onderweg voor persoonlijk contact met klanten zodat er continue ingespeeld kan worden op de klantvraag", zegt Arjan Hofman. "Via onze website zijn alle artikelen snel en makkelijk te bestellen en binnenkort lanceren wij een app voor nog meer bestelgemak. Daarnaast zijn veel van onze producten als private label leverbaar. Bij deze unieke formule nemen wij onze klanten al het werk, van ontwerp, tekst en opmaak tot en met productie volledig uit handen. Daarnaast zijn veel productlijnen door ons zelf ontwikkeld en daarmee onderscheidend in de markt."

Kernwaarden
Kwaliteit, betrouwbaarheid en een korte time to market staan hoog in het vaandel bij Hofman. Duurzaamheid neemt ook een steeds belangrijkere plaats in. Niet alleen in het nieuwe pand zijn duurzame materialen toegepast, ook bij het gebruik van grondstoffen en verpakkingsmaterialen staat duurzaamheid centraal.

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten