Monique Stam bij de speciaal ingerichte bus waarmee ze honden ophaalt en terugbrengt. Eigen foto.
Monique Stam bij de speciaal ingerichte bus waarmee ze honden ophaalt en terugbrengt. Eigen foto. (Foto: Dogmission )

Holtense Monique Stam is gestart met eigen bedrijf: Dogmission

  Zakelijk

Monique Stam is sinds kort met haar eigen bedrijf DogMission gestart. Hieronder stelt zij zichzelf en het bedrijf voor.

HOLTEN - "Mijn naam is Monique Stam en ik ben eigenaresse van het nieuwe bedrijf DogMission in Holten. Na een uniek intern leertraject bij Anniek Winters heb ik mij gespecialiseerd tot hondengedragsdeskundige. Anniek is opgeleid door Cesar Millan."

Hondentaal begrijpen
"Ik bied gedragsconsulten aan huis. Dit kunnen diverse gedragsproblemen zijn, zoals trekken aan de riem, uitvallen, opspringen bij bezoek enzovoort. Doordat ik de baas leer hoe zij de hondentaal beter kunnen begrijpen kunnen we vaak in een tijdsbestek van anderhalf tot twee uur het onderliggende probleem oplossen waardoor de baas genoeg handvatten heeft gekregen om zelf verder te gaan."

"Daarnaast bied ik een uitlaat/opvangservice aan. Ik haal overdag honden op van huis met een speciaal ingerichte bus, vang ze twee uur op een omheind veld op en breng ze weer terug. De honden zijn altijd twee uur buiten en kunnen spelen en socialiseren met andere honden onder professionele begeleiding

De viervoeters kunnen hun energie kwijt, maar ik kijk ook naar de juiste gemoedstoestand van de hond en stuur het gedrag bij waar nodig. Zo leren honden regels en grenzen binnen een roedel. Hierdoor ontstaat respect en vertrouwen tussen mij en de honden en ontstaat er een stabiele roedel. Deze opvangservice biedt ik onder meer aan voor honden die wel eens alleen thuis zijn wanneer de baasjes werken, om te socialiseren met en leren van anderen honden of honden die niet los kunnen lopen. De baasjes worden altijd op de hoogte gehouden door middel van een foto of filmpje.

Tevens zullen er dit jaar workshops en cursussen worden gehouden, dus houdt de website of onze Facebookpagina goed in de gaten." Voor meer informatie of aanmelden voor een proefdag kan een kijkje worden genomen op de website.

Meer berichten