Foto:

Poortman caravans wordt CarCamp Repair

  Zakelijk

Erik Bouwhuis van Autoschade Bouwhuis is sinds enkele maanden toegetreden tot CarCamp Repair. In 2017 nam Bouwhuis Poortman caravans over. CarCamp Repair is een landelijke keten van schadeherstellers voor camper, caravans en aanhangwagens. Deze keten staat garant voor kwaliteit en service. Bouwhuis is de enige in deze regio met dit kwaliteitslabel.

RIJSSEN - Autoschade Bouwhuis heeft een certificaat ontvangen van de stichting CarCamp Repair. "We zijn er heel blij mee. Het zegt iets over onze kwaliteit. Je komt niet zomaar bij die club'', zegt Erik Bouwhuis, die al vanaf 1961 in de autoschadeherstel zit. "We voldoen aan alle eisen en het heeft alles te maken met kwaliteit. Ze kijken ook naar de uitstraling, maar de hoofdzaak is de kwaliteit die je levert. Hoe ga je met je klanten om, heb je ruimte om caravans te stallen en staan die veilig - daar zijn ze ook streng op. Het gaat echt om kwaliteit'', zegt Bouwhuis, die als sinds jaar en dag Bovag en Focwa lid is.

Sinds de overname van Poortman caravans houdt Bouwhuis zich vooral met caravans en campers bezig. "We zijn ons gaan toeleggen op caravans en campers. Daar zijn we nu helemaal op ingericht. We doen ongeveer 70 procent caravans en campers. Mensen kiezen steeds vaker voor een caravan of een camper.'' Het adres: Witmoesdijk 24 in Rijssen.

Meer berichten