Foto: In Person Massagecentrum Twente

Ga fit en sportief de lente in met behulp van clinics

  Zakelijk

Met het mooie zomerweer in het vooruitzicht, slaan Massagecentrum Twente en In Person Rijssen de sportieve handen ineen. Uitzendbureau In Person Rijssen vindt het belangrijk dat de ambassadeurs fit en gezond op de werkvloer verschijnen en Massagecentrum Twente heeft de kennis in huis om mensen fit en blessurevrij te houden. Dit alles met hulp van coach Gerrit Voortman.

RIJSSEN - "Met de vele hardloopevenementen in het verschiet is het natuurlijk belangrijk vooraf te trainen," zegt oud-topatleet Gerrit Voortman. Gerrit geeft aan dat een goede loophouding cruciaal is voor het uithoudingsvermogen. Ook een trainingsschema op maat is van groot belang. Daarom houden Massagecentrum Twente & In Person Rijssen hardloopclinics ter voorbereiding op hardloopevenementen in het voorjaar en de zomer. De eerste clinic is op woensdag 3 april om 18.45 uur. Verzamelpunt is het kantoor van In Person Rijssen aan de Enterstraat 9A. De deelnemers worden door Gerrit meegenomen voor een clinic. De gratis trainingen worden dusdanig ingekleed dat het toegankelijk is voor elk niveau. De overige clinics zijn op 8 mei, 5 juni en 3 juli.

Er is een maximum van 50 deelnemers per clinic zodat het persoonlijk en professioneel wordt gehouden. Aanmelden is niet verplicht, maar wel aan te raden om zeker te zijn van een plaats. Iedere deelnemer krijgt een goodiebag. Aanmelden door een mail te sturen naar rijssen@inperson.nl of info@massagecentrumtwente.nl.

Meer berichten