Foto: In Person

't Brodshoes kleurde blauw tijdens Meet Us In Person event

  Zakelijk

door In Person

Het eerste Meet Us In Person event heeft afgelopen woensdag plaatsgevonden bij 't Brodshoes in Rijssen.

RIJSSEN - Op dit event konden mensen waardevolle informatie krijgen van de werkinhoud bij de vijf bedrijven welke aanwezig waren en welke functies hier het meest vacant zijn.

Het event, dat gehouden werd door uitzendbureau In Person Rijssen, is een groot succes geworden. Om 17.00 uur gingen de deuren van het sfeervol ingerichte Brodshoes open en stroomden de mensen binnen.

Jan Willem van In Person Rijssen: "Gaaf om te zien hoe mooi de samenwerking is met onze opdrachtgevers', wijzend naar de stijlvol ingerichte standjes van de aanwezige branches. 'Wij zijn niet in een hokje te stoppen maar opereren markt breed, zoals je ziet." En inderdaad zijn zowel de branches als de vacatures welke aangeboden worden erg divers: van sales manager tot logistiek medewerker en van administratieve duizendpoot tot metselaar.

Jan Willem: "Een eerste keer zoiets opzetten wat we in Rijssen nog niet kennen is altijd spannend maar tevens geweldig om te organiseren. Wanneer de zaal dan volloopt met enthousiaste bezoekers is dat het wauw-effect. In Person Rijssen is graag dé kruiwagen naar jouw nieuwe baan."

De zaal was zo ingericht dat mensen eenvoudig langs de standhouders konden lopen. Hierbij was er de mogelijkheid om informatie te vergaren. Na deze ronde stond de kok van 't Brodshoes klaar met verschillende lekkernijen onder het motto Meat Us In Person.   "Het was een prachtige avond die onze ogen deed sprankelen door te spreken met de verschillende bezoekers. Dit gaan we zeker uitbouwen en vervolgen met meerdere opdrachtgevers."

Meer berichten