Müllers Snackworld staat een jaar op de nieuwe vaste plek aan de Nijverheidsstraat. Dat wordt op gepaste wijze gevierd.
Müllers Snackworld staat een jaar op de nieuwe vaste plek aan de Nijverheidsstraat. Dat wordt op gepaste wijze gevierd. (Foto: Müllers Snackworld )

Müller's Snack World viert feest

  Zakelijk

Het is alweer een jaar geleden dat Müller's Snack World haar twee vaste standplaatsen heeft ingeruild voor één vaste plek aan de Nijverheidsstraat. "De plek bij de Jumbo liep goed, maar de parkeerplaats werd te klein en ik was verplicht om naar wat anders te kijken", vertelt eigenaar Jan-Herm Müller.

RIJSSEN – "De locatie in Nijverheidsstraat had ik tussen de middag al op doordeweekse dagen.  Daarom heb ik deze locatie als mijn nieuwe vaste plek gekozen." Maar er is nog meer veranderd: de openingstijden zijn  verruimd. Nu is de snackwagen open van 11.00 tot 19.00 uur van maandag tot en met zaterdag.

Jan-Herm is tevreden over de nieuwe plek en dankbaar dat de klanten een stukje verder willen rijden. "De voordelen zijn dat we nu makkelijk bereikbaar zijn en dat er voldoende parkeerplekken zijn. Daarnaast beschikt de nieuwe plek ook over een terras waar eten geserveerd wordt en is het assortiment uitgebreid."

Om dit jubileum te vieren is krijgen alle kinderen bij aankoop een leuke attentie. Verder geeft Müller's Snack World de gehele maand februari dagelijks tussen 16.00 uur en 19.00 uur twee keer 10% korting om te sparen op de spaarkaart. Tenslotte verhuist Müller's Snack World af en toe nog om eten te verzorgen op feesten en partijen.

Meer berichten