Van Otten heeft nu een 'gouden' kerststol in het assortiment. Foto: Cameron studio - Lieke Heijn & Pim Janswaard
Van Otten heeft nu een 'gouden' kerststol in het assortiment. Foto: Cameron studio - Lieke Heijn & Pim Janswaard (Foto: Cameron studio - Lieke Heijn & Pim Janswaard)

Van Otten krijgt twee keer goud

  Zakelijk

WIERDEN / ENTER  / RIJSSEN - Het is patissier en broodspecialist van Otten weer gelukt om de lekkerste Weihnachtsstol te bakken. Afgelopen week ontvingen ze het certificaat 'Weihnachtsstol met goud bekroond' en werd door de vakjury de oliebollen met goud bekroond.

Ieder jaar rond deze tijd kunnen bakkers hun kerststol en oliebollen laten keuren door het Nederlands Bakkerij Centrum. De vakjury beoordeelt de producten niet alleen op uiterlijk maar, minstens zo belangrijk, op smaak, aroma en vulling. Op al deze punten moet er hoog gescoord worden om het certificaat 'goud' te behalen. In de afgelopen jaren wisten de bakkers van Van Otten al zeven keer eerder de hoogste score in de wacht te slepen. Toch was het dit jaar ook weer spannend. Na een bijzonder drukke periode in verband met verhuizing van hun bakkerij is het hen toch gelukt zichzelf te overtreffen en werden zij beloond met het certificaat 'Weihnachtsstol met goud bekroond'.

Ook met hun oliebollen hebben zij het certificaat 'Met goud bekroond' gehaald. Voor de bakkers een kroon op hun werk en voor de klanten een garantie op kwaliteit. De komende weken kunnen zij de oliebollen en weihnachtsstol zelf gaan proeven. Patissier & Broodspecialist Van Otten is te vinden in Rijssen, Enter, Wierden en Almelo.

Meer berichten