Het team van Keukenstudio Regio Oost gaat altijd tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken. Foto: Aline Roosink.
Het team van Keukenstudio Regio Oost gaat altijd tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken. Foto: Aline Roosink. (Foto: Aline Roosink)

Mogelijkheden genoeg bij Keukenstudio

  Zakelijk

door Keukenstudio Regio Oost

RIJSSEN -  Dit jaar bestaat Keukenstudio Regio Oost maar liefst 25 jaar. Zolang hebben wij passie voor het vak en mogen wij u en andere klanten adviseren en inspireren. En goed advies is belangrijk, want een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn.

- ADVERTORIAL -

Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan die wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Ons team gaat daarom altijd tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken. Wat voor stijl u ook zoekt, wat voor keuken u ook wenst.

Maatwerk
Ons bedrijf onderscheidt zich in landelijke keukens, handgeschilderde keukens, moderne keukens en design keukens.
In onze zeer ruime keukenshowroom in Rijssen vindt u een grote collectie keukens in deze stijlen.En omdat onze keukens altijd maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van handgemaakte, massief eiken fronten? Of een matzwarte, urban style keuken?Bij Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd een keuken die bij uw woonwensen past. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken vindt u bij ons de juiste keuken.

Slimme keukenapparatuur
Uiteraard bent u ook voor passende keukenapparatuur bij ons aan het juiste adres. Daarbij houden wij graag rekening met domotica. Dat zijn slimme keukenapparaten die uw leven een stuk comfortabeler kunnen maken.Wat dacht u van een oven die u op afstand kunt instellen, zodat de oven al voorverwarmd is als u thuis komt van uw werk?En wat te denken van een koelkast met camerafunctie, zodat u de inhoud van uw koelkast kunt bekijken als u in de supermarkt loopt?

Regelen
Om uw nieuwe keuken vervolgens vakkundig te realiseren zijn wij partner in huis&co. Of het nu gaat om de complete verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer of een schilderklus: bij huis&co werken bedrijven samen die door jarenlange ervaring de klappen van de zweep kennen. Maar geen zorgen, u hoeft geen gebruik te maken van onze partners bij Huis&co. Wij kunnen uiteraard ook alleen uw nieuwe keuken bij u monteren. En het eindresultaat is even prachtig.

Kennismaken
Hebben wij u met dit artikel nieuwsgierig gemaakt naar wat wij voor uw keuken kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs in onze keukenshowroom in Rijssen of kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten