Foto: Trinzo

Trinzo helpt op allerlei gebieden

  Zakelijk

door Trinzo

RIJSSEN -  "Misschien herkent u het wel, u stelt uzelf ten doel om gezonder te leven. U gaat aan de slag met gezonde voeding en/of meer bewegen, maar na een aantal dagen of soms weken verdwijnt dat doel naar de achtergrond," aldus een woordvoerder van Trinzo. "Het dagelijkse leven wordt weer opgepakt en gewoonten zijn snel weer onderdeel van het dagritme."

"U wilt graag gezonder leven, maar op de een of andere manier lukt het niet om dat vol te houden. Er zijn verschillende redenen waarom het veranderen van gedrag moeilijk is. Deze redenen kunnen heel persoonlijk zijn, maar ook te maken hebben met sociale factoren. Uit onderzoek blijkt dat verandering van leefstijl het beste resultaat oplevert als in het veranderingsproces aandacht is voor voeding, beweging en psychologische factoren van gedragsverandering. Trinzo is opgericht om aan deze drie essentiële pijlers van lange termijn verandering aandacht te besteden."

Trinzo helpt om op een professionele en effectieve manier verandering te bewerkstelligen in je leefpatroon. "We werken vanuit verschillende disciplines, namelijk voor voeding door diëtiste Karin te Halle, beweging door personal trainer Natascha Klaas en gedragsverandering door psychologe Annette Bouwhuis. In het traject werken we samen met u en daarom is de behandeling ook afgestemd op uw persoonlijke situatie, klachten, doelen en belemmeringen."

Voor wie?
Mensen kunnen bij het bedrijf terecht met lichamelijke klachten als diabetes, overgewicht, obesitas en COPD. Maar het is ook voor mensen met lichamelijke klachten die medisch niet verklaard kunnen worden. Daarnaast kunnen zij helpen bij mentale klachten, zoals oververmoeidheid, stress, burn-out, licht-depressieve klachten en lichte eetproblemen. "Heeft u andere klachten, neem gerust contact met ons op, dan onderzoeken we in hoeverre wij u kunnen helpen."

Diverse doelen
De doelen voor de behandeling kunnen divers zijn. Hierbij valt te denken aan het verminderen van fysieke klachten, het verminderen van gewicht, energieker voelen, willen afbouwen/stoppen met medicatie (in overleg met de arts) en emotioneel prettiger voelen.

Om deze doelen te behalen, biedt Trinzo twee programma's aan, namelijk een basisprogramma waarbij deelnemers gedurende drie maanden begeleiding krijgen van de diëtiste, psychologe en personal trainer, en een programma 'extra' waarbij de begeleiding zes maanden duurt. Meer informatie hierover staat op de website.

Een deel van de kosten wordt vergoed door de zorgverzekeraar; dit is afhankelijk van de basisverzekering en de aanvullende polis. Informeer hierover bij Trinzo via info@Trinzo.nl en de zorgverzekeraar.

Meer berichten