Foto: Jan van de Maat

Lifestyle Event is laagdrempelig

  Zakelijk

door Jolien van Gaalen

RIJSSEN - Voor de vijfde keer houdt Huis&Co het Lifestyle Event bij keukenstudio Regio Oost aan de Molendijk Noord 59 in Rijssen. Op zaterdag 3 november tussen 9.30 en 16.30 uur kan iedereen die wil gaan verbouwen, bouwen of renoveren hier terecht. "Het Lifestyle Event is laagdrempelig: de toegang is gratis en mensen krijgen vrijblijvend veel informatie", vertelt Jan Averesch van Keukenstudio Regio Oost.

Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers een kijkje nemen bij stands van dertien verschillende bedrijven. "We zijn ooit begonnen met het opstarten van dit event en hebben partijen benaderd om mee te doen. Vervolgens is dit uitgebreid", aldus Averesch. "Er is ook vraag naar: mensen die willen zich oriënteren op het gebied van nieuwbouw, verbouwing, renovatie vinden hier alles op één locatie. Zij kunnen een afspraak maken met onder andere een stylist, makelaar, bank en loodgieter. Soms lopen bezoekers hier wel een halve dag rond." Ook zijn er noviteiten op het gebied van domotica te zien. Daarnaast zijn er demonstraties: Kitchenaid en Gaggenau laten onder meer zien hoe een stoomoven werkt.

Het samenwerkingsverband Huis&Co bestaat uit Keukenstudio Regio Oost, Wessels Wonen, Twente PC, installatiebedrijf ter Harmsel, van Eden Hoveniers, JET's design, Niveaubouw, Noir, ten Hove Makelaardij, Visser Parket, Rabobank Rijssen, Marthijn Jansen Schilderwerken en Haardencentrum Wierden. Het zijn allemaal zelfstandige bedrijven die hierdoor efficiënter kunnen werken. Tijdens de klus kan de planning op elkaar afgestemd worden. "Het is ontstaan als een succesvolle voortzetting van de eerste editie van het Lifestyle Event", vertelt Averesch. "Het doel is een doorlopende samenwerking tussen dertien partijen. Van onze kant betekent dat: als er bijvoorbeeld naast een nieuwe keuken ook nieuwe leidingen moeten komen of er gesausd moet worden, kunnen wij hen doorverwijzen. Dan maken wij de planning en coachen alles."

"Bij renovatie van een keuken moeten klanten vaak veel partijen inschakelen en dat kan een drempel zijn. Als Huis&Co zijn wij laagdrempelig omdat we het complete plaatje bieden. Zo doen we binnen Huis&Co eigenlijk alles: van woningaan- en verkoop, hypotheekadviezen, verzekeringen, interieuradvies, sloopwerk, leidingwerk, raapwerk, tegelwerk, vloerbedekking, PVC en parket, maar ook meubelen, behang-en schilderwerk, zonnepanelen, domotica, wifi, decoratieschilderwerk en tuinaanleg. Dat zijn maar een aantal van de zaken die Huis&Co kan regelen. De klant heeft één aanspreekpunt. Ook zijn wij goed op elkaar ingespeeld en bekend met elkaars werkwijze. Dit zorgt gegarandeerd voor een mooier eindresultaat."

Vrijblijvende afspraak
Op de website kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een vrijblijvende afspraak bij één of meerdere bedrijven.

Meer berichten