2impressu biedt bruidsmode voor iedereen die een persoonlijke touch aan de jurk wil.
2impressu biedt bruidsmode voor iedereen die een persoonlijke touch aan de jurk wil. (Foto: 2impressu)

Bruidsbeurs: huwelijk tot in detail regelen

  Zakelijk

MARKELO - Na de eerste editie in 2017 krijgt de bruidsbeurs dit jaar een vervolg op zondag 14 oktober bij De Kroon in Markelo. Van 12.00 tot 17.00 uur zal er van alles te zien zijn om de huwelijksdag te regelen.

"De ervaring leert dat veel mensen in de vakantieperiode ten huwelijk worden gevraagd," aldus een woordvoerder. "Dan is het leuk om samen op pad te gaan en de mogelijkheden te verkennen. Iedere standhouder heeft zijn eigen persoonlijke benadering met betrekking tot het huwelijk want alles kan tot in detail zelf geregeld worden."

Tevens zullen er 's middags modeshows zijn van 2impressu bruidsmode uit Markelo. "Zij bieden unieke bruidsmode voor iedereen die een persoonlijke touch aan de japon wil. Voor een tweede huwelijk zal ook aandacht zijn tijdens de shows."De bruidegom wordt ook niet vergeten. Het maatkostuum wordt perfect passend gemaakt bij de bruidsjapon.De bruidsmoeder wil ook goed en uniek voor de dag komen en ook zij komen aan bod tijdens de modeshows.Verder is er bij 2impressu iedere eerste zaterdag van de maand open huis. De data zijn 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december.

Kijk voor meer informatie op de website van 2impressu. 

Meer berichten