Het team van het nieuwe bedrijf AGL Holten BV.
Het team van het nieuwe bedrijf AGL Holten BV. (Foto: AGL Holten)

Ondernemen met het boerenverstand

  Zakelijk

RIJSSEN/HOLTEN - Twee broers uit Rijssen-Holten nemen samen het machinepark van het vroegere P.A.P. Holten over en gooien het over een andere boeg. Al jaren runnen beiden met veel plezier hun eigen onderneming. Henk heeft een boomverzorgingsbedrijf en Dick een kalverhouderij.

"Toen we hoorden dan P.A.P. per 1 augustus zou stoppen, zijn we daar meteen op in gesprongen," vertelt Dick. "Loonwerk en grondverzet in combinatie met boomverzorging en transport is perfect, de werkzaamheden vullen elkaar aan," vervolgt Henk.

Samenwerking
Samen denken ze van het nieuwe bedrijf, AGL Holten BV genaamd, een echte Holtense onderneming te kunnen maken die bij voorkeur met lokale partijen wil samenwerken en meer diensten aan wil bieden aan particulieren en bedrijven uit de directe omgeving van Holten. Agrarisch loonwerk en grondverzet voeren de boventoon maar ook sloopwerk, grondwerk, aanleg van ondergrondse infrastructuur en straatwerk voor de (wegen-)bouw, hoveniers en particulieren kan door hen worden uitgevoerd. Verder zal transport, verhuur en mechanisatie worden uitgebreid.Tevens is er een depot waar zowel bedrijven als particulieren dagelijks zand, grond, grind en dergelijke kunnen afhalen. Daarnaast kan er bouw en sloopafval, puin en groenafval gebracht worden. "Ook voor het huren van een aanhanger of een trilplaatje kunnen mensen bij ons terecht," aldus Henk. "Ook op de zaterdagen zijn wij geopend van 8.00 uur tot 14.00 uur."

Enthousiast
AGL Holten staat met een enthousiast team van medewerkers in de startblokken om mensen vanaf woensdag 1 augustus van dienst te kunnen zijn. Zij hopen bezoekers mee te mogen nemen in een plezierige samenwerking in de nabije toekomst.Het adres blijft Evertjesweg 4b in Holten.

Contact
Het telefoonnummer van AGL Holten is 0548-361 778. Natuurlijk is contact met het bedrijf via de mail ook mogelijk. Berichten kunnen gestuurd worden naar info@aglholten.nl.

Meer berichten