Tijs Blokhorst werd wederom clubtopscorer met vijftien doelpunten, maar had er vandaag sowieso eentje moeten bijmaken. Eigen foto.
Tijs Blokhorst werd wederom clubtopscorer met vijftien doelpunten, maar had er vandaag sowieso eentje moeten bijmaken. Eigen foto. (Foto: R.K.S.V. Rijssen)

ATC'65 net te sterk voor R.K.S.V. Rijssen: eindstand is 3-1 geworden

  Sport

door R.K.S.V.

Voor beide teams stond er niets meer op het spel, alhoewel R.K.S.V. officieel nog laatste kon worden. Gelukkig verloren Sportclub Enschede en Sportclub Rijssen, waardoor deze ploegen als laatsten eindigden. De Rijssenaren stonden met rust terecht met 0-1 voor, echter werden de vele kansen niet genoeg benut en won ATC'65 geflatteerd met 3-1.

RIJSSEN - Vanaf het begin waren de kansen voor de bezoekers, echter lukte het oranje-zwart niet te scoren. Na negentien minuten toch de verdiende 0-1 voorsprong voor R.K.S.V. nadat Bram Meulman via een individuele actie knap raak schoot. Hierna kwamen er meer kansen, maar diverse Rijssenaren hadden het vizier niet op scherp staan. Vlak voor rust moest keeper Millo Bettink zelfs redden op twee pogingen van ATC'65. Een verdiende tussenstand met de rust, maar de voorsprong had hoger moeten zijn.

ATC'65 moest toezien hoe Bram Meulman vlak na rust alleen op de doelman afging, het werd echter geen 0-2, maar 1-1 een minuut later. De gelijkmaker viel nadat de bal via een been laag in het doel kwam. Wederom kreeg Bram Meulman de kans om te scoren, maar wederom scoorde de ploeg uit Hengelo in de nastoot. Joost Nollen werd neergehaald en moest geblesseerd het veld af. Helaas had de scheidsrechter niets vernomen en keurde hij de 2-1 goed. Hierna bleef de bal het meest voor ATC'65 en kon R.K.S.V. geen echte vuist meer maken. Toch kreeg het een grote kans via spits Tijs Blokhorst. Het werd vlak voor tijd zelfs 3-1 en dat was geen juiste afspiegeling van de wedstrijd. Als je zelf de kansen niet afmaakt, dan doet de tegenstander dat helaas wel.

Het seizoen is ten einde en komende zomer zal R.K.S.V. samen met Rijssen Vooruit ten strijde trekken, als fusievereniging s.v. Rijssen. Tijdens het eerste seizoen worden thuiswedstrijden om en om op twee locaties gespeeld, na dat eerste jaar is het nieuwe complex met een derde (kunstgras)veld gereed.

Doelpunten
In de negentiende minuut scoorde Meulman de 0-1. Wennink scoorde gelijkmaker (1-1) in de 49ste minuut. Precies tien minuten zorgde Ten Holt ervoor dat de stand 2-1 werd. Tot slot scoorde Fabels in de 83ste minuut de 3-1.

Opstelling
Bettink, Smits, Mensink (C), van de Riet, Embsen, Nollen (60. Gerrits), Zwoferink, K. Troost, Pluimers (74. Brugts), Blokhorst en Meulman.

Meer berichten