Joost Nollen speelde verdienstelijk in de spits en had zelfs kunnen scoren. Foto: R.K.S.V. Rijssen.
Joost Nollen speelde verdienstelijk in de spits en had zelfs kunnen scoren. Foto: R.K.S.V. Rijssen. (Foto: R.K.S.V. Rijssen)

BZSV te sterk voor R.K.S.V. Rijssen

  Sport

door R.K.S.V. Rijssen

Met nog vier wedstrijden te gaan zijn we door een 3-0 nederlaag tegen BZSV afgezakt naar de laatste plaats. Er blijft ons ook weinig bespaard, want zelfs in de warming-up haakte er een speler af met een blessure. Hopelijk dat er bij de laatste wedstrijden meer keuze is qua spelersmateriaal.

RIJSSEN - BZSV had de wind in de rug op het kunstgrasveld in Borne. Na een corner wist men na zeven minuten al te scoren in twee instanties, R.K.S.V. verdedigde hierbij te slap.

Na 24 minuten een tweede mogelijkheid voor de thuisploeg en wederom was het raak. Ditmaal kon de linksbuiten gemakkelijk naar binnen komen, een combinatie aangaan en in twee pogingen raak schieten. Petrit Krasniqi was als keeper des duivels, en terecht, want er werd niet goed genoeg verdedigd. De 2-1 van Bram Meulman werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Ruststand: 2-0.

Wel kansen
Na rust zakte BZSV in en de Rijssenaren probeerden de aansluitingstreffer te maken. Kansen kreeg het team wel, maar het was de thuisploeg die via een snelle counter de beslissing bracht. Alleen voor de doelman werd de bal vakkundig binnen geschoven, 3-0.

De eretreffer bleef uit, hierdoor verloren we met 3-0 en staan we laatste. DRC'12 wist namelijk met 2-1 van Drienerlo te winnen, nadat men vorige week ook al knap won bij Sportlust Glanerbrug.

Volgende wedstrijd
Zaterdag 4 mei is de volgende wedstrijd, de Rijssense derby thuis tegen Rijssen Vooruit. Hopelijk vanaf dan weer meer keuze qua spelers zodat we het seizoen waardig kunnen afsluiten. Hierna volgt DRC'12-uit, thuis tegen PW en uit tegen ATC'65.

Overzicht
Tijdens de wedstrijd zijn er drie goals gemaakt door de tegenpartij.
De opstelling van R.K.S.V. Rijssen was als volgt: Krasniqi, Smits, Boezerooij, Van de Riet, Meulman, Nollen, Embsen, K. Troost, Mensink(C), Zwoferink en Dekker (72. Pluimers).

Meer berichten