Gijs Schippers gaat een Ironman doen voor Kika.
Gijs Schippers gaat een Ironman doen voor Kika. (Foto: )

Gijs Schippers gaat een Ironman doen voor Kika

  Sport

Rijssen - Op 24 augustus gaat Gijs Schippers zich inzetten voor Kika door mee te doen aan Kika Extreme: Ironman 70.3 die plaats zal vinden in Vichy in Frankrijk.

Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kika. Voor Schippers geldt het ook als een extreme sportieve uitdaging.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen heeft Schippers allerlei acties uitgezet. Zo is er onder meer op 2 maart een Walk & Run 4 Kika, die van start zal gaan vanaf informatieboerderij 't Witten op de Borkeld. Deelnemers kunnen kiezen voor 5 kilometer wandelen of 5 kilometer hardlopen en de deelname bedraagt 10 euro. Inschrijven is nog mogelijk met een mail: gijs.runforkika@hotmail.com.

Tijdens dit evenement zal er ook een verloting en veiling plaatsvinden, mede mogelijk gemaakt door diverse bedrijven uit Rijssen, waar onder: Steenbergen Schoenen, Bomedo, Kapsalon Brand, USA Rijssen & ThuisIn. Plus Ter Maat draagt haar steentje bij door fruit en koffie te leveren. Andere acties zijn: lege flessenacties bij diverse supermarkten, verkoop van hartjes van Bakker Tijink rondom Moederdag, actie via Excelsior '31 en een sponsoravond bij Café de Twee Schimmels. Doneren via de site van Kika Extreme kan ook: www.kikaextreme.nl/gijs-schippers.

Meer berichten