Leden van D, E en F kunnen de strijd aangaan tijdens een voetbaltoernooi.
Leden van D, E en F kunnen de strijd aangaan tijdens een voetbaltoernooi. (Foto: sv Enter)

Open dag vol plezier en sportiviteit bij sv Enter

  Sport

ENTER -  De open dag van sv Enter vindt plaats op zondag 9 september. "Van de mini's tot senioren en van familie tot dorpsgenoten, iedereen is van harte welkom op deze dag," aldus een woordvoerder. "De dag begint met een sponsorloop voor de allerkleinsten. Dat is de aftrap van een dag vol plezier, sportiviteit en ontspanning.

Er zullen gedurende de dag vele verschillende activiteiten worden gehouden, waaronder een stormbaan, lasergame en clowns voor de jeugd.Voor de klassen D, E en F is er een voetbaltoernooi en voor de jeugd van A, B en C wordt er een beachvoetbaltoernooi in elkaar gedraaid. "Nieuwe leden hebben de mogelijkheid om zich op deze dag in te schrijven. Ook zullen er van foto's van de elftallen worden gemaakt door onze huisfotograaf Frans Kottier."

Muziek
Uiteraard zal er gedurende de hele dag muziek zijn, dat wordt verzorgd door dj Peter Pas. Ook zullen erin de loop van de middag live optredens zijn. Dit wordt aangevuld met de mogelijkheid van een lekker hapje en drankje. Bovendien zijn er foodtrucks en verschillende kraampjes met leuke sportartikelen.

Meer berichten