Bijbelstudies Jeruël Rijssen van start

  Nieuwsflits

Rijssen - Bekijk en luister de achtste Powerpoint Bijbelstudie sinds vrijdag 31 juli op de site van Jeruël; duur: 20 minuten.

Paulus noemt Timotheüs in 2Tim2: ‘mens Gods!’ Elke gelovige wordt zo’n mens Gods: welkom in de strijd. Aan het begin van de oorlog zei Churchil: “Ik heb jullie Engelsen niets te beloven, dan bloed zweet en tranen! Dit is wat jullie te wachten staat!” Paulus zegt: ‘Denk erom, het is niet gemakkelijk om een christen in deze wereld te zijn, maar er is een zegen aan verbonden.’ Op 11 september hoopt men werkelijk de Bijbelstudie in gebouw Jeruël te houden op de andere vrijdagavond. Tijd: 19:00 tot 20:00 uur. Deze twintigminutenstudies starten dan met een nieuwe serie: de brief aan de Hebreeën.

De Bijbelstudies traditiegetrouw, nemen een aanvang na de lockdown. Evangelist Roel Bartels bijt de spits af. Hij hoopt vrijdagavond 14 augustus te spreken over een Koninklijke uitnodiging, naar aanleiding van Mattheüs 22:1 – 14.

Deze avond begint om 20.00 uur. Koffie & thee wordt alleen vóór 20.00 uur geschonken. De gebedskring is elke maandagavond van 19:00-20:00 uur.

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM kan men in gebouw Jeruël met zo'n 20-25 mensen per avond samenkomen. Opgave voor uw komst is gewenst, http://jeruelrijssen.nl/ Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.

Meer berichten