Bibliotheek Markelo zoekt supporters

  Nieuwsflits

Markelo - Onlangs is de nieuwe vestiging van Bibliotheek Markelo geopend. Ondanks dat het er al prachtig uitziet zijn we nog aan het sparen voor een aantal meubels, zoeken we plantjes en staan we open voor handige knutselaars.

Sparen

Men mist nog een paar items in de nieuwe vestiging. Zo wil men graag een tafel met krukjes en wat lego voor de allerkleinsten. Zoekt men nog een mooie lamp voor boven de leestafel en daaronder een gezellig vloerkleed. En wil men graag een overzichtelijke kast voor het makkelijk lezen plein. Via hofbibliotheek.nl vind je de crowdfundingpagina, daar kun je per item een donatie doen. Groot of klein, men is overal blij mee.

Handige Harry /Henriëtte/ Henny

Als Bibliotheek spaart men met geld voor spullen die men graag wil hebben, maar als er iemand heel handig is en zegt ‘dat knutsel ik zo voor je in elkaar’ of een bedrijf dit fysiek kan doneren dan staat men daar natuurlijk volledig voor open (liever zelfs nog). Het geld gebruikt men dan voor de aanschaf van het benodigde materiaal en wat over is hevelt men over in een ander spaarpotje.

Word Supporter!

Ook mensen die niet handig zijn of geen dikke portemonnee hebben kunnen helpen. Men is bijvoorbeeld ook opzoek naar leuke plantjes of een leuk stekje. Die mogen gebracht worden naar de bibliotheek. Of als er nog wat op zolder staat wat lijkt op dat wat men zoekt? Mailen kan dan naar bib.markelo@hofbibliotheek.nl

Wall of Fame

En dit alles gaat niet zonder tegenprestatie, iedereen die een bijdrage levert, groot of klein, komt met zijn/ haar naam op de Wall of Fame die men boven de ingang van de nieuwe bibliotheek hangt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden