Foto:

Team Oosterveen haalt geld op voor onderzoek hersentumoren

  Nieuwsflits

Rectum/ Enter - Voor de leden van team Oosterveen stond de wereld op 18 september 2010 even stil. Nietsvermoedend stond men langs het voetbalveld terwijl een vreselijk ongeluk plaatsvond.

Wiebe Oosterveen (destijds 23) kreeg tijdens een voetbalwedstrijd een epileptische aanval. Hun wereld stond een paar uur stil. Onzekere dagen volgden, waarbij ook allerlei onderzoeken plaatsvonden.

De diagnose heeft hun wereld volledig op zijn kop gezet, een hersentumor! De grond onder hun voeten vandaan en onzekerheid richting de toekomst.

Na een lange reis samen met: zijn vrouw en inmiddels prachtige dochter Liz en familie is er de kracht om iets te doen voor deze verwoestende ziekte.

De leden van het team gaan wandelend en fietsend de Col de Galibier beklimmen (2.646 meter hoog en 34 kilometer lang). Men start vanuit Vollaire om 19 kilometer te wandelen en 34 kilometer te fietsen vanaf Saint Michel de Maurienne.

Dit wordt gedaan op 25 juli door Henk en Wiebe Oosterveen fietsen, Margret en Engelien Oosterveen wandelen.

Het geld dat men door deze actie ophaalt, gaat naar onderzoek naar hersentumoren om zo kansen voor patiënten uit te breiden.

Hierover kan men meer lezen op www.stophersentumoren.nl

Steunen? Kijk dan op www.3bergentocht.nl team Oosterveen. Hier kan men een gift doneren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden