Kippie Rijssen gekozen tot Kippie van het Jaar 2020 | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


<p>Het grote nieuws dat Kippie Rijssen Kippie van het jaar 2020 is geworden kwam als een echte verrassing.&nbsp;</p>

Het grote nieuws dat Kippie Rijssen Kippie van het jaar 2020 is geworden kwam als een echte verrassing. 

(Foto: )

Kippie Rijssen gekozen tot Kippie van het Jaar 2020

  Nieuwsflits

Rijssen - Het heeft even geduurd, maar de uitslag van Kippie van het jaar 2020 is bekendgemaakt. Kippie Rijssen is ‘winkel van het jaar’ geworden. Om winkel van het jaar te worden moet je aan veel eisen voldoen. Zo is er jaarlijks een mysteryshopperonderzoek en worden de Kippiewinkels gecontroleerd volgens de HACCP-hygiëneregels.

Al meer dan een jaar runt Michel van den Broek Kippie Rijssen met veel plezier. “De winkel en het verkopen van gegrilde producten van goede kwaliteit is echt mijn passie. Ik en het team doen er alles aan om de klanten iedere dag met een glimlach naar huis te laten gaan.”

Het grote nieuws dat Kippie Rijssen Kippie van het jaar 2020 is geworden kwam als een echte verrassing. “Het was een raar jaar. Gelukkig is de winkel altijd open geweest en hebben we altijd kunnen klaarstaan voor onze klanten. Dat wij ‘Kippie van het jaar’ zouden worden hadden wij stiekem heel erg gehoopt.”

Alle Kippiewinkels werden het afgelopen jaar gecontroleerd door twee verschillende onderzoeksinstanties. Criteria als klantvriendelijkheid, klachtafhandeling, service, verzorging, enthousiasme, uitstraling en hygiëne stonden centraal. "Door beide instanties zijn wij hoog beoordeeld. Beter kan natuurlijk niet!” vertelt Michel trots.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden