Decemberactie in Rijssense winkels | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


Foto: Pixabay

Decemberactie in Rijssense winkels

  Nieuwsflits

RIJSSEN – De gezellige decembermaand breekt weer aan. Dit jaar is er een leuke actie bedacht waarbij het ‘koop lokaal’ volop de aandacht gaat krijgen. Er is gekozen om de actie een hele maand te laten voortduren zodat er een optimale spreiding ontstaat van bezoekers.

Steun de lokale winkel

Klanten krijgen bij iedere aankoop in de deelnemende winkels van 1 december tot en met 31 december een actiekaart mee. Aan deze actiekaart wordt de kassabon geniet. Deze kan iedere dag worden ingeleverd bij verschillende inleverpunten (Read Shop, Ten Hove, Wessels Mode, Cigo Rijssen, Jumbo Boomkamp en Ligtenberg Linnen & Lingerie).

Dagelijkse trekking op YouTube

Elke dag zal er om 19.30 uur een trekking plaatsvinden waarbij dagelijks minimaal negen prijzen zullen worden verloot. De prijzen variëren van een mooie tas tot gratis winkelen en Winkelen in Rijssen cadeaubonnen. Iedere zaterdag zal er een weekprijs worden uitgeloot met als prijs 250 euro aan Winkelen in Rijssen cadeaubonnen. De prijzen zijn te bewonderen in het voormalige ABN AMRO pand aan de Haarstraat.

Voor de trekking heeft de HABI de samenwerking gevonden met Watata bekend van hun podcast over Rijssense aangelegenheden. Gerbert Voortman en Martin ter Denge zullen iedere avond de trekking doen die live zal worden uitgezonden. Via de website winkeleninrijssen.nl zal een link te vinden zijn naar het YouTube kanaal.

Uiteraard zal op deze site ook de naam en woonplaats en prijs per dag worden gepubliceerd per dag. Winnaars krijgen bericht van de organisatie via mail en/ of telefoon. Zij kunnen na bericht van de organisatie zelf de prijs ophalen bij het voormalig ABN AMRO pand aan de Haarstraat elke zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur. Bij het niet ophalen van de prijs op de afgesproken dag vervallen de rechten op de prijs en zal deze opnieuw worden toegevoegd aan de prijzenpot.

Meer berichten