Lever oude (kerst)lampen in voor leuk (schoen)cadeautje | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


Foto:

Lever oude (kerst)lampen in voor leuk (schoen)cadeautje

  Nieuwsflits

Van kerstboomlampjes tot een decoratief rendier met verlichting. Als ze worden afgedankt, is het voor de wet e-waste. Om dit ‘december e-waste’ uit de vuilnisbak te houden, houdt Wecycle samen met een groot aantal tuincentra een leuke inzamelactie met cadeautjes.

Bij inlevering van oude (kerst)lampen bij Boerenbond, Coppelmans, Groenrijk, Intratuin en Life & Garden ontvangen snelle inleveraars, zolang de voorraad strekt, een leuke mini zoekpuzzel. Er zijn vier verschillende zoekpuzzels. Bovendien maakt iedereen die een mini zoekpuzzel heeft ontvangen ook nog eens kans op een mooi kerstpakket door het recyclemysterie in de puzzel op te lossen. Maar wees er snel bij want *op=op! Meer informatie op wecycle.nl/consumenten.

Over Wecycle

Wecycle voert de ketenregie over de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen, kortweg e-waste. Via ons landelijk dekkend inzamelnetwerk van 13.000 punten kunnen consumenten en professionals e-waste gratis inleveren. Samen met onze inzamel-, sorteer- en recyclepartners dragen we dagelijks bij aan de circulaire economie. Dit doen we voor ruim 2.000 producenten en importeurs van elektrische apparaten en energiezuinige lampen in opdracht van zes producentenorganisaties: Stichting Fiar, Stichting ICT Milieu, Stichting LightRec Nederland, Stichting Metalektro Recycling, Stichting Verwijdering Elektrische Gereedschappen en Stichting Witgoed. In 2019 hebben we 116,2 miljoen kilo e-waste ingezameld en gerecycled met een nuttige toepassing van 95 procent WECYCLE mini zoekpuzzel groot.jpg

Meer berichten