In actie voor nieuw kerkelijk centrum | Rijssen-Holtens Nieuwsblad


<p>Een poppen en een babynestje</p>

Een poppen en een babynestje

(Foto: Ina Eertink)

In actie voor nieuw kerkelijk centrum

  Nieuwsflits

Enter - Om een financiële bijdrage te leveren aan de nieuwbouw bij de Hervormde kerk, zijn Jose Martijn en Ina Eertink (baby) spulletjes gaan naaien om te verkopen. De opbrengst na aftrek van de onkosten gaat naar de kerk als bijdrage voor het nieuw te bouwen kerkelijk centrum.

Ze hadden heel graag dit jaar op de ganzen/kerkpleinmarkt en de kerstmarkt willen gaan staan om dee spulletjes te laten zien. Helaas kan dit door corona niet.

Men verkoopt nu veel via marktplaats en verkoophoeken op facebook. Alles kan vanwege corona veilig worden afgeleverd en betaald. Neem gerust een kijkje op de website: uit-liefde-gemaakt.wixsite.com/enter en facebookpagina www.facebook.com/Uit-liefde-gemaakt-113916470336355

Sinds kort ligt er een voorbeeld van een baby en een poppennestje in de etalage van Janneke (in Enter). Dan kan men voorbeelden zien van wat men maakt en al regelmatig verkoopt via Facebook. Vooral het poppennestje is leuk voor poppenmoeders als cadeautje in de feestelijk decembermaand. Alles is te bestellen in de kleuren die u aanspreken. Stuur gerust een mail uit.liefde.gemaakt@gmail.com als men wat wil bestellen of als men vragen heeft.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden