<p>Dankwoord gemeente voor vrijwilligers in 2018.</p>

Dankwoord gemeente voor vrijwilligers in 2018.

(Foto: Hannie Nijkamp)

Gemeente bedankt vrijwilligers met horecabon

  Nieuwsflits

Rijssen/ Holten De gemeente Rijssen-Holten kent zóveel verschillende vrijwilligers die zich jaarlijks weer belangeloos inzetten voor een ander, voor een organisatie of voor een vereniging. Zeker ook in deze tijd is het vrijwilligerswerk van groot belang, en wordt er door verenigingen en organisaties gekeken hoe ze het vrijwilligerswerk toch gestalte kunnen geven.

Dat kan op een andere manier zijn, en soms ligt het even stil. Maar men hoopt dat men in de toekomst het vrijwilligerswerk weer uit kan voeren zoals men dat gewend is.

Om te bedanken voor de inzet van afgelopen jaar houdt ViaVie Welzijn in opdracht van de gemeente Rijssen-Holten elk jaar de vrijwilligerswaardering.

Dit jaar is het helaas niet mogelijk om grote of kleinere bijeenkomsten te organiseren en is men op zoek gegaan naar een mooi alternatief. Om vrijwilligers toch een fijn en gezellig uitje te kunnen bieden en bovendien hiermee de lokale horeca te ondersteunen, wil de gemeente graag een bon van de plaatselijke horeca aanbieden. Een bon die men in een van de deelnemende horecagelegenheden binnen Rijssen-Holten in het nieuwe jaar kan besteden.

Maatschappelijke organisaties en verenigingen in de gemeente hebben de uitnodiging voor deze waardering inmiddels ontvangen en zullen hun vrijwilligers hierop attenderen.

Wie deze informatie nog niet heeft ontvangen, kan contact opnemen met ViaVie Welzijn: 0548-362755 (’s morgens tussen 8.30 – 12.00 uur) of mail naar info@viaviewewelzijn.nl. Men kan zich dan als organisatie of vereniging aanmelden voor de nieuwsbrief.

Vanaf woensdag 11 november 10.00 uur kan men zich online aanmelden voor de bon. Men kan zich, onder voorbehoud, tot uiterlijk woensdag 25 november 17.00 uur aanmelden. Daarna is de aanmelding gesloten. Aanmelden kan alleen via de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl/servicepunt-vrijwilligers-vacaturebank/vrijwilligerswaardering

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden