Nederlands Subsidie Instituut opnieuw in Rijssen-Holten

  Nieuwsflits

Rijssen - Het Nederlands Subsidie Instituut is in 2007 opgericht in Holten. Volgens Erwin Seinen, managing consultant: “We zijn even weggeweest uit de gemeente, maar zijn nu na ruim 10 jaar weer terug, maar nu in Rijssen”. Met ruim 25 jaar subsidie-ervaring helpt Nederlands Subsidie Instituut bedrijven (in Rijssen en Holten maar ook in de rest van Nederland) om optimaal gebruik te maken van subsidies.

“Wij zijn een klein adviesbureau met zeer ervaren medewerkers. Door korte lijnen met onze klanten, kunnen wij optimaal meedenken, direct snel communiceren en handelen. Kenmerkend zijn onze interactieve sessies (zowel online als fysiek) waarin we bespreken waar onze klanten mee bezig zijn en wat er in hun situatie nodig is. Zo kunnen we optimaal in kaart brengen wat we voor onze (potentiële) klanten kunnen doen. We willen open en helder duidelijk maken waar (on)mogelijkheden liggen. We investeren flink in deze gesprekken; bij ons moet je zijn voor een langetermijnrelatie, niet voor een snel verkooppraatje. En dat voor een scherp tarief.”

Ze begeleiden het hele subsidieproces, van begin tot eind. Het klantenpakket is divers, van mkb tot multinational. Nederlands Subsidie Instituut laat aan ondernemers zien wat het voordeel en de noodzaak is van subsidiemogelijkheden en wat daarmee bereikt kan worden. “Daarbij kunnen we op allerlei manieren bedrijven ondersteunen en op het goede subsidiespoor zetten. Door onze aanpak hebben we een groot netwerk met klanten en subsidieverstrekkers opgebouwd in de afgelopen jaren.”

Nederlands Subsidie Instituut had een open huis willen houden en bedrijven in de gemeente Rijssen-Holten willen uitnodigen om kennis te maken. Onder de huidige omstandigheden kan dit helaas niet plaatsvinden. “We hebben een ludieke actie bedacht om kennis te maken met jullie, de ondernemers uit de gemeente Rijssen-Holten en andersom. Nieuwsgierig naar onze actie? Stuur een e-mail met uw contactgegevens naar info@nlsi.nl en houdt uw post de komende tijd in de gaten.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden