Foto: Han Hodes
Sport

Mindful wandel- en hardloopcursus

  Nieuwsflits

Enter - Ina Mennegat van Dare! start vanaf 1, 6 of 11 november met nieuwe, ‘mindful’ wandel- en hardloopcursus vanaf De Waarf in Enter.

Ina: “Deze manier van wandelen of hardlopen is een combinatie van inspanning en ontspanning. Door ‘mindful’ te bewegen leer je beter te ademen, waardoor je makkelijker en beter loopt. Het doel van deze methode is de deelnemers meer energie en minder stress te laten ervaren. Een cursus duurt zo’n anderhalf uur, waarin aandacht wordt besteed aan looptechniek, beleving, ademhaling, oefeningen, warming-up en coolingdown. Alle deelnemers ontvangen bovendien een bodyscan, die de lichamelijke gezondheid in beeld brengt.

Ina benadrukt: ”Dit is het goede moment om te starten met mindful beweging. Na de vakantie hebben veel mensen behoefte aan wat extra beweging en aandacht voor het lichaam. De trainingen zijn laagdrempelig. Geen zweverig gedoe, maar op een plezierige manier meer energie opdoen!”

Deelnemers kunnen kiezen uit wandelen of hardlopen en worden ingedeeld in een groep voor beginners of gevorderden. De kosten bedragen 95 euro voor vijf trainingen van anderhalf uur (een training per week).

Meer informatie: www.darebeweegt.nl/maakt/mindful-run-enter/ of ina@darebeweegt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden