Cultuurfonds Overijssel steunt Rijssense Musea en Beeldende Kunstenaars

  Nieuwsflits

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel heeft in het derde kwartaal van € 110.830 toegekend voor 39 projecten op het gebied van cultuur en natuur in de provincie Overijssel. Opvallend is dat er minder aanvragen zijn dan voor de coronacrisis, terwijl de sector het zwaar heeft.

Het Cultuurfonds Overijssel roept daarom cultuur- en natuurorganisaties op vooral aanvragen in te blijven dienen.

Stichting Rijssense Musea heeft een toekenning gekregen van 2.500 euro voor hun webportal. En Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars 1.150 euro voor hun website.

Blijf je aanvraag indienen!

Het Cultuurfonds Overijssel roept verenigingen en stichtingen in de cultuur- en natuursector op om vooral aanvragen voor financiële ondersteuning te blijven indienen. Ook dit jaar is het gebruikelijke budget te besteden. Juist nu is het zo belangrijk dat dit geld van schenkers en loterijen in de sector terecht komt, om te zorgen dat makers en initiatiefnemers zo snel mogelijk weer normaal aan de slag gaan zodra de beperkingen door de coronacrisis afnemen.

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is voorvechter van een samenleving waarin cultuur en natuur mensen verbinden en verrijken. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven en talent gestimuleerd. We nodigen particulieren, stichtingen en bedrijven uit om ook een bijdrage te leveren, in geld, tijd of kennis. Zo versterken we cultuur en natuur ook voor de volgende generaties. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel is een van de twaalf provinciale afdelingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden