Bijbelstudies in Jeruël met Henk Schouten en Wim ten Hove

  Nieuwsflits

In Jeruël Rijssen wordt vrijdag 30 oktober om 20.00 uur een Bijbelstudie gehouden met Matthijs van der Linden (Ede). Broeder Matthijs wil gedachten uitwerken naar aanleiding van Johannes 11 vers 25, over de opstanding en het leven.

De gebedskring wordt elke maandagavond gehouden, van 19:00 tot 20:00 uur.

Wim ten Hove is vrijdag 6 november van 19.00 tot 20.00 uur te gast. In Hebr. 5:2 leest men van Christus als Hogepriester, ‘dat Hij behoorlijk medelijden kan hebben met de onwetenden en dwalenden.’ Christus als Hogepriester heeft werkelijk een heel sterk invoelingsvermogen ten aanzien van anderen, want Hij was ook met zwakheid omvangen, maar zonder zonde. Aäron onder andere, gaf nogal eens toe aan zijn zwakheden. Men vervolgt de Hebreeënstudies in Jeruël met hoofdstuk 5 door er samen over na te denken.

Vrijdag 13 november: Bijbelstudie met broeder Henk Schouten uit Rijssen. De vorige studie in februari ging over heiliging, toegewijd zijn, afzondering. Misschien komt er nu een vervolg op?

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM kunnen we in gebouw Jeruël met zo’n 20-25 mensen per avond samenkomen. Opgave voor komst is gewenst: jeruelrijssen.nl. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden