V.l.n.r. Mark Schreurs, Wilco Zwoferink, Marcel Kreijkes, Wouter Beumer en Ferry Stevens
V.l.n.r. Mark Schreurs, Wilco Zwoferink, Marcel Kreijkes, Wouter Beumer en Ferry Stevens (Foto: s.v. Rijssen)
Sport

Fundament nieuwbouw SV Rijssen gelegd

  Nieuwsflits

Rijssen - Bouwbedrijf Lichtenberg heeft woensdag 21 oktober de begane grondvloer gelegd voor het nieuwe clubgebouw van SV Rijssen.

Daar waar de fundering voor de club vorig jaar al werd gelegd is nu ook het fundament voor het nieuwe clubgebouw klaar.

’s Morgens om 7 uur is Bouwbedrijf Lichtenberg samen met Pluimers Kraanverhuur begonnen en om 17.00 uur had men alle 95 vloerdelen liggen. Een puike prestatie welke mede mogelijk werd gemaakt door de hulp van de overige bouwpartners Woolderink Installatietechniek en Van Losser.

Gezien de huidige situatie omtrent corona was het helaas niet mogelijk deze mijlpaal uitgebreid te vieren. Maar om de harde werkers toch een blijk van waardering te geven, overhandigde voorzitter Wouter Beumer een taart namens SV Rijssen aan directeur Wilco Zwoferink van Bouwbedrijf Lichtenberg. Dit onder het toeziend oog van Mark Schreurs (Projectleider Lichtenberg), Marcel Kreijkes (Projectleider Wessels) en Ferry Stevens (lid bouwcommissie s.v. Rijssen).

Nu gaat men gestaag verder met de bouw, waarbij de verdiepingsvloer eind november zal worden gelegd. De planning is om het gehele gebouw eind juni 2021 klaar te hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden