Ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenproblemen

  Nieuwsflits

Rijssen - Mensen met (beginnende) geheugenproblemen zijn van harte welkom op maandagochtend in Ontmoetingscentrum Kom d’r in!

Het Ontmoetingscentrum georganiseerd door Evenmens Rijssen-Holten, is er vooral voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid. Ongedwongen en in informele sfeer elkaar ontmoeten.

Ook verwanten, vrienden of bekenden zijn van harte welkom voor een praatje, informatie, een luisterend oor of om in contact te komen met anderen. Een informele plek voor mensen met vragen en zorgen rondom geheugenproblematiek. Wij zien het als een plek waar je even naar toe kunt gaan als je daar behoefte aan hebt.

In verband met corona is het noodzakelijk om aan te melden. Dit kan bij: Margret Overkamp, telefoon 06 49019784 of Janny Broekhuis, telefoon 06-10373190.

Elke maandag tussen 10.00 en 12.00 uur op de locatie van Buurtkracht Braakmanslanden (voormalig pand van Plus) aan de Roelf Bosmastraat 47 in Rijssen. Men hanteert de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie? Bel dan 0548-638830 of mail: info@evenmens.nl.

Meer berichten