De winnaars hebben de cheques inmiddels in ontvangst mogen nemen. (Foto: Rabobank Rijssen-Enter)
De winnaars hebben de cheques inmiddels in ontvangst mogen nemen. (Foto: Rabobank Rijssen-Enter)

Cheques Projectenfonds Rabobank Rijssen-Enter uitgereikt

  Ingezonden

Het Projectenfonds van Rabobank Rijssen-Enter keert jaarlijks een deel van de winst uit aan sociale, maatschappelijke en culturele projecten en initiatieven in haar werkgebied. Bij Rabobank staat maatschappelijke betrokkenheid namelijk hoog in het vaandel.

RIJSSEN/ENTER - Onlangs vonden drie uitreikingen van het Projectenfonds van Rabobank Rijssen-Enter (ronde juni 2020) plaats op locatie. Verschillende medewerkers van de bank bezochten de drie gelukkige winnaars om de cheques te overhandigen.

Winnaars
Protestants Christelijke Ouderen Bond (PCOB), afdeling Rijssen, ontving 500 euro als financiële bijdrage voor het uitbrengen van nieuwsbrieven voor de leden. Stichting Stolpersteine-Rijssen werd verrast met een cheque ter waarde van 2.500 euro voor de aanleg van meer stenen ter nagedachtenis aan slachtoffers van het nationaalsocialisme.

Het hoogste bedrag ging naar Carintreggeland, locatie de Wellehof. Met de 6.150 euro die ze ontvingen wordt de QWiek Up aangeschaft: een beamer met tal van audiovisuele belevingen voor de bewoners. Een mooie opsteker na een heftige periode rondom het coronavirus.

Aanvraag indienen
Drie keer per jaar keert Rabobank Rijssen-Enter een deel van haar winst uit via het Projectenfonds. Het is nog mogelijk om projecten voor de volgende ronde van het Projectenfonds in te dienen.
Tijdens de ronde van december wordt er opnieuw een mooi geldbedrag beschikbaar gesteld.

Website

Kijk op de website of het project van een vereniging, stichting of school in aanmerking komt voor een financiële bijdrage en benut deze kans. Een verzoek is makkelijk online in te sturen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden