De nieuwe Aldi aan de Watermolen opent op 13 mei de deuren, maar vanwege het coronavirus zonder feestelijkheden. (Foto: Aldi Nederland)
De nieuwe Aldi aan de Watermolen opent op 13 mei de deuren, maar vanwege het coronavirus zonder feestelijkheden. (Foto: Aldi Nederland) (Foto: Aldi Nederland)

Nieuwe Aldi in Rijssen opent woensdag 13 mei

  Ingezonden

De nieuwe Aldi-vestiging wordt op woensdag 13 mei om 8.00 geopend. Vanwege het coronavirus vervallen de feestelijkheden rondom de opening. Dat betekent dat er geen krasloten met prijzen worden uitgedeeld en er geen foodtruck staat. “De gezondheid en veiligheid van medewerkers en klanten staat voorop”, aldus een woordvoerder.

RIJSSEN - De nieuwe supermarkt aan de Watermolen 2 heeft 163 gratis parkeerplaatsen in de directe buurt. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. Vanwege het coronavirus zijn er ook bij de Aldi diverse maatregelen genomen en richtlijnen voor klanten ingesteld.

“Aan klanten vragen wij thuis te blijven als zij ziek zijn en vraag iemand anders boodschappen te doen. Kom alleen naar de supermarkt: één persoon per huishouden. Het gebruik van een winkelwagen is verplicht. Wees sympathiek voor andere klanten en medewerkers. Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel. Houdt altijd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers. Betaal boodschappen zo veel mogelijk met pin. Bij contant betalen vragen we om het geld neer te leggen en eventueel wisselgeld zelf op te pakken.”

Meer berichten