In drie lessen maken cursisten kennis met Windows 10 tijdens de cursus van SeniorWeb die op maandag 25 november begint.
In drie lessen maken cursisten kennis met Windows 10 tijdens de cursus van SeniorWeb die op maandag 25 november begint. (Foto: De Bibliotheek)

SeniorWeb: cursus over Windows 10

  Ingezonden

door SeniorWeb

Voor Windows 7 komen vanaf begin volgend jaar geen updates meer. Daarom is het verstandig om over te stappen naar Windows 10. Johan Hek van SeniorWeb legt in drie bijeenkomsten in de bibliotheek Rijssen uit hoe Windows 10 werkt. De eerste bijeenkomst is op maandag 25 november om 19.30 uur.

RIJSSEN - Mensen die hebben gewerkt met Windows 8.1, 8 of 7 zullen merken dat er nog veel hetzelfde is gebleven in Windows 10, maar dat bijvoorbeeld de vormgeving van programma's iets gewijzigd is en knoppen soms op een andere plaats in het venster terugvindt. De cursus bestaat uit drie lessen en er wordt gebruik gemaakt van het boek Snel kennismaken met Windows 10 van Visual Steps. Deelnemers kunnen werken op hun eigen laptop.

Aanmelden kan tot en met donderdag 14 november via de website van de bibliotheek of via 0548-51 34 31. Er is plaats voor maximaal zes deelnemers, als er minder dan drie aanmeldingen zijn gaat de cursus helaas niet door. Niet-senioren zijn ook welkom. Leden van de Bibliotheek en van SeniorWeb betalen 15 euro, niet-leden 22,50 euro voor de lessen. De bibliotheek bestelt het boek voor alle deelnemers, deze kost 13,99 euro.

Meer berichten