Via Instagram blijf je op de hoogte van het wel en wee van kinderen en kleinkinderen. (Foto: Seniorweb)
Via Instagram blijf je op de hoogte van het wel en wee van kinderen en kleinkinderen. (Foto: Seniorweb) (Foto: SeniorWeb)

Seniorweb verzorgt workshop over Instagram

  Ingezonden

Docente Alice Zandbergen van Seniorweb geeft op maandag 11 november een workshop over het social media-platform Instagram. De workshop vindt plaats bij de bibliotheek Rijssen aan de Kerkstraat en begint om 19.30 uur.

RIJSSEN - Het sociale medium Instagram wordt veel gebruikt door jongeren en wordt steeds populairder in alle leeftijdsgroepen. Deze bijeenkomst is interessant voor ouders en grootouders die willen weten waar jongeren mee bezig zijn en hun foto's willen waarderen. "Instagram is een social medium gedreven door foto's", zegt een woordvoerder van Seniorweb. "Hoe werkt het, hoe maak je een account aan, welke accounts moet je volgen en wat zijn hashtags? Dit en veel meer vertelt Alice Zandbergen in de workshop Instagram. Na de presentatie kunnen de deelnemers op hun eigen telefoon of tablet aan de slag."

Praktisch
Bibliotheekleden en leden van SeniorWeb betalen 5 euro, niet-leden 7,50- euro. Aanmelden kan via de website of aan de balie in de bibliotheek Rijssen of Holten.

Meer berichten