Eternal Joy is met Martin Brand in aanraking gekomen door een workshop rondom het beleven van een lied. (Foto: Wouter Nijkamp)
Eternal Joy is met Martin Brand in aanraking gekomen door een workshop rondom het beleven van een lied. (Foto: Wouter Nijkamp) ((Foto: Wouter Nijkamp))

Inspirerend concert in Rijssen

  Ingezonden

Het koor Eternal Joy laat samen met Martin Brand van zich horen bij een concert op zaterdag 2 november in kerkelijk centrum Sion.

RIJSSEN - Martin Brand is een spreker, zanger en schrijver die vanuit zijn geloof en dagelijks leven anderen wil inspireren. Met liedjes en verhalen trekt hij al jaren door het land en zaterdag 2 november is hij opnieuw in Rijssen. Eternal Joy is met hem in aanraking gekomen door een workshop rondom het beleven van een lied. Dit was zo bijzonder dat het idee ontstond om hier een vervolg aan te geven in de vorm van een concert met het thema Vrij zijn.

Praktisch
Het concert begint om 20.00 uur. De deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden voor de onkosten.

Meer berichten