Foto: ViaVie Welzijn

Creatief aan de slag

  Ingezonden

HOLTEN - Bij ViaVie Welzijn kan men om de veertien dagen lekker creatief aan de slag in het Kulturhus te Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van vier vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

Vrijdag 18 oktober gaan de creatieve middagen al weer van start. Op het programma staat het maken van een herfstkalebas. Opgeven voor het maken van de herfstkalebas kan tot en met dinsdag 15 oktober in verband met de inkoop van materialen. Een voorbeeld van de kalebas is ook te vinden op de website van ViaVie Welzijn. Deelnemers worden verzocht zelf voor een kalebas en herfstversiersels te verzorgen. Graag zelf een kalebas en hersfstversiersels verzorgen!

De creatieve bijeenkomst begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De kosten bedragen 3,50 euro per middag, inclusief koffie en exclusief materiaalkosten. Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen met ViaVie Welzijn via 0548-36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Meer berichten