Evenmens: Blijf dit najaar niet alleen thuis zitten

  Ingezonden

Rijssen/Holten - De dagen worden korter, het weer somberder. Voor veel mensen zijn de donkere dagen in het najaar en de winter een eenzame periode. Geen familie of vrienden die op bezoek komen. Voelt u zich ook wel eens eenzaam? Evenmens, informele zorg voor elkaar wil u dan graag helpen. De netwerkcoach is er voor u.

Naast het inzetten van zorgvrijwilligers biedt de Evenmens de mogelijkheid om het eigen sociale netwerk uit te breiden. Hiervoor zijn vrijwilligers opgeleid tot netwerkcoaches die graag met u werken aan een groter netwerk. Samen met u wordt besproken wat uw wensen, dromen en mogelijkheden zijn. Dit kan een kennismaking met buren zijn, een hobby weer oppakken of het bezoeken van activiteiten, georganiseerd door de plaatselijke organisaties. Wij helpen u graag om deze stappen te nemen. U hoeft het niet alleen te doen!

Wil je als vrijwilliger graag iemand ondersteunen in het versterken van hun sociale netwerk? Bijvoorbeeld door oude contacten te herstellen, door deelname aan buurtactiviteiten of aan vrijwilligerswerk. Neem dan ook contact op met Evenmens, informele zorg voor elkaar. In het najaar van 2019 gaat een cursus van start om u op te leiden als netwerkcoach.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Jacqueline Broekhof via tel. 0548-638830 of email: jbroekhof@evenmens.nl. Meer informatie staat op de website

Meer berichten