De Brevo Group houdt op 31 augustus een open huis in het gerenoveerde pand aan de Nijverdalseweg 133. (Foto: Brevo Group)
De Brevo Group houdt op 31 augustus een open huis in het gerenoveerde pand aan de Nijverdalseweg 133. (Foto: Brevo Group) (Foto: Brevo Group )

Brevo Group Rijssen houdt open huis

  Ingezonden

Brevo Group houdt op zaterdag 31 augustus een open huis. In het volledig gerenoveerde kantoorpand aan de Nijverdalseweg 133 in Rijssen zijn sinds april de bedrijven BIM4ALL, Studio X en Get Clever gevestigd.

RIJSSEN - Wat in 2013 is begonnen als start-up van Robbin Breukink (CEO) en Herwin Voortman (CTO) aan de Kryptonstraat in Rijssen, groeide binnen zes jaar uit tot een organisatie van ruim zestig medewerkers, twee vestigingen en vier ondernemingen. De bouw blijvend veranderen, dat was zes jaar geleden al de insteek, toen zij startten met BIM4ALL. Een organisatie gespecialiseerd in de werkmethodiek Bouw Informatie Modellering (BIM). Door de toepassing van slimme technieken en innovaties, wordt het bouwproces geoptimaliseerd en worden de bouwkosten gereduceerd.

BIM4ALL is door de jaren heen uitgegroeid tot de koploper op het gebied van BIM in Nederland. Het team van ruim 30 BIM-specialisten werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, van bouwkundig tot installatietechnisch en van initiatieffase tot en met de exploitatie. Hierbij werken zij de 3D BIM-modellen uit, coördineren deze of leren anderen in hun gecertificeerde BIM-academie hoe te werken de nieuwste software. Dit doen zij niet alleen voor nieuwbouwprojecten, maar ook diverse renovatieprojecten worden digitaal ingemeten, uitgewerkt en onderhouden.

Toepassingen zoals Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) maken het nog verder en sneller optimaliseren van de bouw mogelijk. Om in te kunnen spelen op deze innovatie, is Studio X in 2018 opgericht. Door gebruik te maken van de nieuwste en slimste technieken, voegen zij beleving toe aan de bouw en maken zij uitdagende technieken bruikbaar. Dit doen zij door het ontwikkelen van interactieve 3D visualisaties en diverse VR & AR toepassingen. Hierbij valt te denken aan visualisaties, waarbij echt niet van nep te onderscheiden is of een virtuele tour door een nog te bouwen pand. Gebouwen worden hierdoor tot leven gebracht.

Om in te spelen op de veranderingen in de huidige arbeidsmarkt, mede door alle nieuwe technologieën is de vraag naar personeel sterk veranderd en toegenomen. Deze beweging resulteerde in januari 2018, in de start van Get Clever, waarmee Celeste Breukink (CEO) binnen de groep een nieuwe weg in slaat. Met de toevoeging van een frisse vorm van recruitment, voorziet Get Clever haar opdrachtgevers van personeel. Hierbij ligt de focus op het vinden en binden van technisch personeel op het gebied van onder andere BIM, werkvoorbereiding, calculatie, projectcoördinatie en het (hoger)management in de bouwsector.

De meest recente ontwikkeling van de groep, is de toevoeging van Bosch & van Oers Bouwkundigen B.V. Dit bouwkundige ingenieursbureau is gevestigd in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) en is door hun jarenlange bouwkundige tekenervaring, een waardevolle toevoeging. Ook draagt deze overname bij aan het vergroten van de landelijke dekking, om zo ook in het zuiden van het land opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

In zes jaar tijd is er veel bereikt en is het team in een snel tempo uitgegroeid tot een hechte groep van ruim zestig medewerkers. Om te kunnen blijven groeien, zowel in kennis als personeel, werd het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe huisvesting. Dit hebben zij gevonden aan de Nijverdalseweg 133 in Rijssen. Het pand is volledig vernieuwd en voorzien de van de nieuwste technologieën.

Nu is het tijd om dit te vieren met een open huis, waarbij men de mogelijkheid krijgt om de nieuwe, inspirerende werkomgeving te beleven en meer te weten te komen over het verhaal achter de groep en het kantoor wat een weerspiegeling is van de gezamenlijke visie, missie en kernwaarden. Belangstellenden zijn van harte welkom op op zaterdag 31 augustus van 10.30 tot 13.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden