Inge Ketelaar is inmiddels 25 jaar in dienst bij EVI Verlichting in Rijssen.
Inge Ketelaar is inmiddels 25 jaar in dienst bij EVI Verlichting in Rijssen. (Foto: Inge Ketelaar / EVI Verlichting)

Inge Ketelaar 25 jaar in dienst bij EVI Verlichting

  Ingezonden

Inge Ketelaar is op 22 augustus 1994 begonnen bij EVI verlichting en is inmiddels al 25 jaar in dienst. Inge is begonnen als verkoopster in de winkel en als bezorger op de bestelauto voor de groothandel die EVI in deze periode had. Ze bezorgde de bestellingen van lampen dan bijna het hele land door.

RIJSSEN - Na een aantal jaren is ze vertegenwoordigster geworden voor de groothandel. Toen ze kinderen kreeg is ze minder gaan werken en is ze als verkoopster in de winkel verder gegaan. Inge heeft in al die jaren veel zien veranderen bij EVI verlichting. De winkel werd steeds verder uitgebreid, het ging van verbouwing naar verbouwing. Steeds wisselende collecties in armaturen en natuurlijk van gloeilamp, halogeen naar LED-verlichting. Ook de komst van online door middel van de webshops heeft ze zien groeien.

Meer weten?

EVI Verlichting bevindt zich aan de Wierdensestraat 52. De winkel is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur. Op donderdag kunnen mensen hier terecht van 9.30 tot 21.00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 9.30 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie over EVI Verlichting op de website

Meer berichten