Wouter van Coeverden bowlt bij De Klup in Rijssen. Daar zoeken ze nog wat extra vrijwilligers om te helpen. (Foto: De Klup Twente)
Wouter van Coeverden bowlt bij De Klup in Rijssen. Daar zoeken ze nog wat extra vrijwilligers om te helpen. (Foto: De Klup Twente) (Foto: De Klup Twente)

De Klup zoekt enthousiaste vrijwilligers

  Ingezonden

door Stichting De Klup Twente

Met de start van het nieuwe seizoen 2019-2020 in zicht is De Klup Twente naarstig op zoek naar een flink aantal nieuwe vrijwilligers. De extra menskracht is nodig voor een groot aantal heel verschillende activiteiten voor mensen met een beperking en senioren.

RIJSSEN / WIERDEN / ALMELO - De vacatures zijn in Rijssen, Almelo, Wierden en Tubbergen. Het gaat om functies overdag en 's avonds. De functies variëren van fotograaf voor gelegenheden en (inval)chauffeurs tot en met gamers, muziekliefhebbers en begeleiders voor het zwemmen.

De Klup Twente heeft meer dan vijftig verschillende activiteiten voor mensen met een beperking, die allemaal bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Zij helpen wekelijks, maandelijks of af en toe als het nodig is.

Na het vertrek van vrijwilligers aan het eind van het vorig seizoen heeft De Klup dringend extra mensen nodig. Ook in Rijssen, daar komen iedere week de g-bowlers bij elkaar in het Witte Hoes. Zij zoeken extra mensen die een oogje in het zeil willen houden en waar nodig een beetje helpen bij het bowlen.

Verder zoekt De Klup Twente vrijwilligers voor het zwemmen in Almelo, Wierden en Tubbergen, de Hap & Spelklup (gamen en eten), hulp bij de muziekband, de Kinder- en tienerklup en koks voor het Klupcafé in Wierden.

Daarnaast zijn er mensen nodig voor de computerles, stijldansen, koken voor tieners en kinderen, Buitenschoolse Opvang, het maatjesproject Vriendenzoeker en chauffeurs (vast en inval). Tot slot zoekt de Klup Twente enthousiaste professionele of amateurfotografen voor Kluptv, de website, Facebook en hun eigen tijdschrift Schik.

Er is vooral heel veel behoefte aan vrijwilligers die willen helpen in het gamecentrum Fun-ie-Fit. Zij moeten een beetje kennis hebben van spelcomputers of het leuk vinden om dat te leren.

Mensen die vrijwilligerswerk voor De Klup Twente willen doen kunnen zich melden bij Jolanda Overdorp via Jolanda@deklup.nl of telefonisch via 06-14 45 52 88.

Meer berichten