Dick Sanderman legt zijn leidinggevende taken neer, maar blijft nog wel lesgeven. Eigen foto.
Dick Sanderman legt zijn leidinggevende taken neer, maar blijft nog wel lesgeven. Eigen foto. (Foto: Muziekschool Rijssen)

Wisseling van de wacht bij Rijssense Muziekschool

  Ingezonden

Na bijna veertig jaar legt directeur Dick Sanderman zijn leidinggevende taken bij de Rijssense Muziekschool neer. Hij blijft aan de school verbonden als docent voor de orgellessen en de theorieklassen.

RIJSSEN - Sanderman: "Het lesgeven vind ik nog érg leuk: dat wil ik graag nog een paar jaar blijven doen." De Muziekschool heeft de afgelopen jaren forse bezuinigingen te verwerken gekregen.De financiële positie van de school laat het niet toe een nieuwe directeur te benoemen. Het bestuur heeft in goed overleg met de het personeel besloten, diverse organisatorische taken voortaan bij de docenten neer te leggen.Dwarsfluitdocente Marion Rohaan, inmiddels ook al 38 jaar aan de Muziekschool verbonden, krijgt daarbij een coördinerende taak. Sanderman verzorgt deze zomer de administratieve voorbereiding van het nieuwe cursusjaar nog; vanaf september doet hij een stapje terug.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over de Muziekschool op de website

Meer berichten