Jaarlijkse zanguitvoering met mix van pop en klassiek

  Ingezonden
Marell Schelhaas is één van de zangleerlingen die optreden. Foto: Dick Sanderman.
Marell Schelhaas is één van de zangleerlingen die optreden. Foto: Dick Sanderman. (Foto: Dick Sanderman)

De jaarlijkse zanguitvoering van de Rijssense Muziekschool vindt plaats op woensdag 10 juli in de Open Hof aan de Stationsdwarsweg.

RIJSSEN - Zangdocente Fenny van Hemmen heeft met haar leerlingen weer een aantrekkelijk programma samengesteld, waarin klassiek en pop elkaar afwisselen. Naast zangleerlingen die solistisch en in duetten het podium betreden, zijn er ook optredens van het popkoor en het vrouwenkoor, beide onder leiding van Fenny van Hemmen.Op het programma staan nummers van onder anderen Ed Sheeran en Whitney Houston, maar ook van Jules de Corte en Karin Bloemen. Klassieke namen zijn onder meer Orlando di Lasso, Bach en Arvo Pärt. Omdat samen spelen en zingen een belangrijke rol speelt in de Muziekschool werken de zangleerlingen tijdens deze uitvoering ook samen met medecursisten op keyboard, gitaar, piano en orgel. Pianodocente Corien Baan neemt ook een deel van de begeleidingen voor haar rekening.

De zanguitvoering begint woensdag 10 juli om 20.00 uur en duurt iets méér dan een uur. De entree bedraagt 2,50 euro per persoon. Leerlingen van de Muziekschool hebben gratis toegang.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Muziekschool Rijssen op de website.

Meer berichten