De winnaars van de optocht tijdens de Dijkerhoeksfeest hebben met hun creatie aandacht gevraagd voor de bij.
De winnaars van de optocht tijdens de Dijkerhoeksfeest hebben met hun creatie aandacht gevraagd voor de bij. (Foto: Feestcommissie Dijkerhoek)

Ool'n Diek wint optocht Dijkerhoek

  Ingezonden

Dijkerhoek stond onlangs in het teken van het Dijkerhoeksfeest. De optocht maakt hier onlosmakelijk onderdeel van uit. Het buurtschap Ool'n Diek won met het actuele thema van de bij.

DIJKERHOEK - De publieksprijs gingen naar de Essensteeg met hun prachtige replica van de molen. De overige uitslagen waren als volgt. Bij de schoolkinderen wonnen Isabel en Silke de eerste prijs met WK voetballen. Tweede werden de meiden van groep 7 die waren uitgedost als gekke dieren. In de categorie jeugd hebben is de eerste prijs gegaan naar Miljoenenjacht, de tweede prijs naar Verpleegsters en derde prijs naar Hawaï.

Zoals vermeld heeft de Ool'n Diek in de categorie straten en groepen gewonnen met het thema de bij weer blij. De tweede prijs was bestemd voor de Essensteeg met de Dijkerhoekse molen. Op derde plaats is de Boerendanssteeg / Bussinkweg geëindigd met het thema China en het Bonte Paard.

Bonte Paard Bokaal
Bij het zeskamp is er gestreden om de Bonte Paard Bokaal. Deze is uiteindelijk in de wacht gesleept door de Pensionado's. Keet K.W.W. eindigde als tweede en de derde prijs is naar de ROD Jongs gegaan.

Meer berichten